bardzo zwietrzały

jeśli masz podejrzenie, że znaleziony okaz jest meteorytem, zapytaj - to jest właściwe miejsce!

Moderatorzy: webimage, Kenny

Re: bardzo zwietrzały

Postprzez Kenny » So cze 07, 2014 10:16 am

ja się powstrzymam od komentarza bo zaraz poza standardowymi już amfibolitami bazaltami i granitami zaczniemy tu widywać piaskowce, łupki, cegłówki, pustaki etc...
Sto lat! Ciężkich prac w kamieniołomach:)
Kenny
meteorytoman

Postprzez lejkers » So cze 07, 2014 10:35 am

kamyk napisał(a):Szanowny lejkersie.O jaki meteoryt podejrzewałeś ten glaukonit ,jeśli można zapytać.Pozdrawiam serdecznie Andrzej

:))) Wtedy, ładnych kilka lat temu to było, podejrzewałem ten glaukonit o ... chassigny,t :(, na szczęście listy zakupów w Paryżu nie ustaliłem, bo rozczarowanie by było, że hej.
"Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie..." - Alchemik, Paulo Coelho
lejkers
meteorytoman

Postprzez kamyk » So cze 07, 2014 11:01 am

Rozczarowania są wpisane w nasze życie :) Ja się z tym pogodziłem Dziękuje za odpowiedz .Pozdrawiam serdecznie
kamyk
meteorytoman

Postprzez lejkers » So cze 07, 2014 12:13 pm

kamyk napisał(a):Rozczarowania są wpisane w nasze życie :) Ja się z tym pogodziłem Dziękuje za odpowiedz .Pozdrawiam serdecznie

C'est la vie... Dobrze chociaż, że dziś na Mazurach piękna pogoda, jak rzadko kiedy. Dziękuję i pozdrawiam!
"Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie..." - Alchemik, Paulo Coelho
lejkers
meteorytoman

Poprzednia strona

Powrót do czy to jest to?