Nic nie słyszałem było tylko tyle słychać głos uderzenia, ale widzę, że nie dopisałem czegoś, co powinno być tym czasie, kiedy doszło do tego zdarzenia padał deszcz, dlatego zastanawiam się czy może i dlatego deszcz jak leje intensywnie szumi, zaś samo uderzenie słyszałem i ja oraz moi rodzicie, co powiedzieli do mnie słyszałeś, ja odpowiedziałem tak potem turkot po blasze oraz upadek, który było słychać na betonowe płyty, czy przyciąga magnes nie reaguje na magnes, a zdjęcia nie oddają tego samego koloru, co widzi się oczami, słyszałem i nawet tu chyba czytałem, że takie małe meteoryty spadają wszędzie i można je znaleźć tylko trzeba wiedzieć i znać się na tym, no wiecie mam kolekcję meteorytów, coś tam czytałem, co nie, co wiem. Ale napiszę tak jest ciekawy i z wyglądu, podobny do meteorytu, i jeszcze jedno nie robiłbym tego tematu jak by do niczego nie doszło, jestem chłopakiem, który ceni innych zdanie, oraz to, co kto tu napisze, nie robię tematów na złość ani nie piszę intensywnie by mieć zrobione ileś tematów, stało się słyszeli rodzicie i ja, więc umieściłem opis oraz dwa zdjęcia. A co do zdjęć zrobię jeszcze pod mikroskopem, bo te zdjęcia są w makro, ale na statywie fotograficznym był umieszczony aparat.