Moi drodzy, domena wykupiona, nie będzie już problemów z "darmowym hostingiem" kiedy to wrzucałem jakieś zdjęcia na forum.
Strona zrobiona kompletnie nieprofesjonalnie gdyż profesjonalistą nie jestem i raczej nie będę w języku HTML
Ważne że mnie się podoba, a raczej mogę przedstawić na niej wszystko co chciałem.
Jak ktoś kiedyś wspomniał na forum, mój sklepik to czysta komercja, gdyż w zakładce "moja kolekcja" nie było nic.
Mylne stwierdzenie. Jeżeli przez czyjeś ręce przewija się kilka Kg meteorytów to również namacalnie można pogłębiać swoją wiedzę na ich temat. Wg. mnie jest to Bardziej efektowny, może i też efektywny sposób niż wiedza teoretyczna z internetu, książek.
Jak wszyscy wiedzą hobby tanie nie jest, ale czy jest coś złego w tym, aby z małego zysku ze sprzedaży pozyskiwać środki na zakup innych, ciekawszych, większych czasem i ładniejszych metków?
Mnie akurat nie stać żeby wydać 2k na metka, a przy tym opłacić rachunki mieć na jedzenie itd. aż tyle nie zarabiam
Dlatego też zakładka "moja kolekcja" jest i na razie będzie pusta.
Od kilku lat mam manię na polskie meteoryty. Chcę mieć coś, co mają jedynie nieliczni (bogaci lub ze szczęściem dzięki którym udaje się nabyć np. 10g baszkówki za bezcen lub w dostać coś w prezencie).
Ja jednego i drugiego nie mam (no może czasami hehe).
Po świętach lub po nowym roku zaopatrzę się w 2 małe kawałki Zakłodzia a później co się trafi zobaczymy

ZAPRASZAM DO KUPOWANIA (Zamienić mogę oczywiście na Polaka) JAK I CZEKAM NA OPINIĘ NA TEMAT STRONY.
Co zmienić, poprawić, co się nie podoba a co podoba.
Hmm.. wypadało by jeszcze zapodać link
http://www.emeteoryt.pl