Zima

tu mile widziane relacje z wypraw w znane i nieznane miejsca spadków, nie koniecznie zwieńczone sukcesami ;)

Moderatorzy: webimage, Kenny

Zima

Postprzez Konrad » Pt maja 05, 2023 9:14 am

Na koniec tej słonecznej majówki przesyłam Wam coś do poczytania. Dla odmiany od tego co za oknem, tym razem są to wspomnienia z zimy czyli niepublikowany jeszcze rozdział XIII.

PS. Mój plan, polegający na wydaniu tych opowiadań w formie kompletnej drukowanej książki, pomału się realizuje. Trochę mi się jeszcze z tym zejdzie, ale zaczynam już zbierać listę osób wstępnie zainteresowanych losami tej publikacji. Pomoże mi to podjąć odpowiednie decyzje kosztowo-marketingowe. Zwłaszcza, że w założeniu jest to projekt non-profit, realizowany po kosztach.

Tak więc jeżeli chcesz być na bieżąco informowany o tym jak się sprawy mają oraz być jedną z pierwszych osób, które otrzymają informację, że książka jest dostępna, to wyślij mi na PRIV swojego maila. Tak zupełnie niezobowiązująco - tylko po to żeby być w kontakcie.
Konrad
meteoryt

Re: Zima

Postprzez Kaioken » N maja 07, 2023 7:39 pm

Przeczytane! Czekam na następne rozdziały! Szukaj też w innych elipsach, fajnie to opisujesz!
Musimy się jakąś większą grupą wybrać na Morasko.

Pozdro!
Kaioken
meteorytoman

Postprzez Konrad » Wt maja 09, 2023 9:58 pm

Dzięki, na pewno wrócę jeszcze na Morasko. Może na jesieni kiedy teren będzie bardziej dostępny.
Po tym jak wziąłem do ręki Twój meteoryt z tego spadku, nie mogę przestać myśleć o tej elipsie. Fantastyczny okaz!
Konrad
meteoryt

Postprzez Kaioken » Cz maja 11, 2023 8:25 pm

Dzięki:)
Jest gdzie jeżdzić i co szukać, sam już nie mogę się zdecydować gdzie teraz pojechać!
Nowe spadki, stare spadki, a coś czuję że to dopiero początek spadków;)
Na Morasko to obowiązkowo!

Pozdro!
Kaioken
meteorytoman

Powrót do nasze wyprawy w miejsca spadków