Zagadkowe błyski nas węgrami i słowacją

tu piszemy o wydarzeniach poza granicami kraju, które mogą zainteresować meteorytomanów

Moderator: webimage

Postprzez Jacek Drążkowski » Cz sie 26, 2010 10:31 pm

na OZMA w Urzędowie Marcin pokazywał sporo zdjęć i opowiadał o poszukiwaniach - fajnie, że wytrwałość i upór Łukasza dały efekt :)
Astronomia i muzyka
I tego trzymać się trzeba
(E. Stachura, "Prefacja")
Jacek Drążkowski
meteorytoman

Postprzez filip » Cz sie 26, 2010 10:32 pm

Witam!
Taki świeży spadek a już widać drobne ślady korozji. Woda i tlen to najwieksi wrogowie meteorytów.
Pozdrawiam Filip
filip
filip
meteorytoman

Postprzez Woreczko Jan » Cz sie 26, 2010 10:46 pm

:!: Cudeńka-cacuszka :!: Ten 155g - ta pianka - 'ptasie mleczko' :) 134g - te flowlinesy :!: a 30g to chyba IMB :?:
Ale jak znam Łukasza :wink: :wink: to nie pokazał jeszcze tych największych i najładniejszych :) :D Obrazek :lol:
W Ziarenku Piasku ujrzeć Świat cały
Całe Niebo - w Kwiatku Koniczyny
Nieskończoność zmieścić w dłoni małej
Wieczność poznać w ciągu godziny

W.Blake
Woreczko Jan
meteorytoman

Kosice

Postprzez Starrymet » Pn wrz 06, 2010 9:41 am

Witam Serdecznie,

Bardzo dziękuję za słowa uznania, ale tak naprawdę to należą się one Wszystkim tym osobą, które pomogły mi i współpracowały ze mną od samego początku. To dzięki Tobie Sławku, Marcinie, Marku no i mojej Wspaniałej Madzi zawdzięczam te wyniki. Ok może troszkę i mojemu zaangażowaniu :wink: . Zawsze wierzę w swoje powodzenie, które prędzej czy później nadejdzie. W moim przypadku było to dopiero za czwartym wyjazdem. A Ty Tomasir ile razy próbowałeś :?: :wink:

Pozdrawiam Serdecznie
Łukasz
Ostatnio edytowano Pn wrz 06, 2010 11:25 am przez Starrymet, łącznie edytowano 1 raz
Starrymet
meteorytoman

Postprzez tomasir » Pn wrz 06, 2010 9:51 am

raz tylko Łukaszu byłem - ale od razu we względnie dobrym miejscu (w okolicach Alpinki), niestety czas i dziecko nie pozwoliły na więcej, bo jak zaczęła się wegetacja nie byłem ponownie
tomasir
meteorytoman

Poprzednia strona

Powrót do na świecie