Asteroida wielkości wieżowca przeleci w sobotę w pobliżu Ziemi już 9 marca ( asteroida dopiero co została wykryta mam ponoc 100 metrów ) i wykryta ja 3 marca przeleci blisko ziemi 9 marca w sobote
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/aster ... lizu-ziemi
Re: Asteroida wielkości wieżowca przeleci w sobotę w pobliżu
naukowcy powiadają ze jes mozliwe tak jak przed przylotem 15 maja astroidy
9-10-11 marzec może udeżyć w nas duży meteoryt z odłamów tej co 9 marca przeleci koło ziemi
tak jak to było w czelebińsku naukowce powiadają że jes 50-70 % szans na spadek meteorytu w ziemie podobnego do tego co w osji udeżył
9-10-11 marzec może udeżyć w nas duży meteoryt z odłamów tej co 9 marca przeleci koło ziemi
tak jak to było w czelebińsku naukowce powiadają że jes 50-70 % szans na spadek meteorytu w ziemie podobnego do tego co w osji udeżył
- mazisul
- meteorytoman
mazisul napisał(a):naukowcy powiadają ze jes mozliwe tak jak przed przylotem 15 maja astroidy
A konkretnie którzy "naukowce" tak powiadają? ... podaj konkretne źródło, bo w artykule który przytoczyłeś nie ma takiej informacji, albo ja nie mogę jakoś tego znaleźć

- Krzysztof_K
- meteorytoman
Obawiam się, że źródło tej informacji zapadło się pod ziemię - oczywiście w oczekiwaniu na meteoryt 

-
SzymPor - meteorytoman