Dwa Ciekawe Zdjęcia

tu chwalimy się swoimi zbiorami i piszemy o cudzych kolekcjach godnych zobaczenia

Moderator: webimage

Postprzez Janusz_W_Kosinski » Pn paź 26, 2009 10:42 am

:arrow:
Ostatnio edytowano Cz lut 11, 2010 9:05 pm przez Janusz_W_Kosinski, łącznie edytowano 1 raz
Janusz_W_Kosinski
meteorytoman

Postprzez ami » Pn paź 26, 2009 9:47 pm

Dziękuję za udzielenie odpowiedzi . ;-)
Moje pytania są podyktowane wspomnieniem spotkania które miało miejsce w Muzeum Geologicznym w pierwszy czwartek września 2003 roku . Pierwsze spotkanie po wakacjach starych ;-) , dosłownie i w przenośni , znajomków wśród których byłem jedynym intruzem na którym to spotkaniu znalazłem się zupełnie przypadkowo po uzyskaniu informacji w szlifierni że takowe zaraz ma się odbyć . Rozmawiałem z kilkoma osobami lecz tylko jeden z rozmówców , jak się zdążyłem zorientować znany chyba wszystkim lub większości obecnych nie tylko zdradzał zainteresowanie tym co adwersarz ma do powiedzenia czyli umiał słuchać ale także sprawiał wrażenie że rozumie o czym się mówi . Już wtedy sześć lat temu ( co mówić o dniu dzisiejszym ) była to dość rzadka cecha wielu rozmówców na dowolny temat . Jestem pod wrażeniem że rozmawiałem z Tobą właśnie . Byłeś tam ? ;-)
kiedyś wszyscy będziemy meteorytami .
ami
meteorytoman

Postprzez Janusz_W_Kosinski » Pn paź 26, 2009 10:46 pm

Ostatnio edytowano Cz lut 11, 2010 9:06 pm przez Janusz_W_Kosinski, łącznie edytowano 1 raz
Janusz_W_Kosinski
meteorytoman

Postprzez ami » Pn paź 26, 2009 10:50 pm

Dziękuje za odpowiedź . Przepraszam za " zawracanie głowy " ;-)
ami
meteorytoman

Postprzez Janusz_W_Kosinski » Wt paź 27, 2009 10:58 pm

Ostatnio edytowano Cz lut 11, 2010 9:06 pm przez Janusz_W_Kosinski, łącznie edytowano 1 raz
Janusz_W_Kosinski
meteorytoman

Postprzez ami » So lis 14, 2009 12:51 am

Wrócę jednak do kwestii poruszonej w pytaniach Czego może dowodzić brak zdjęcia maskelynitu . Bez wątpienia

UNIKATOWOŚCI !

Zdjęć w makro w swoich zasobach NASA nie posiada. A może posiada ale nie jest zainteresowana popularyzacją tej wiedzy . Tymczasem zamiast dąć w fanfary ,walić w bębny wiwatując z armat najgrubszego kalibru dzielić się ze światem radosną nowiną o dokonaniu niezwykłego odkrycia skaczecie po łbie odkrywcy . ;-).
Wystarczyłoby jedynie " przycisnąć " J .Siemiątkowskiego . W końcu miał dość dużo czasu i materiału do dyspozycji by się z tym przez nikogo nie popędzany uporać bez przeszkód . Jestem pewny że komplet materiału dokumentacyjnego już jest gotowy do publikacji ale ...?...jest problem ...? Jest i to nie byle jaki bo coś na początku nie tak było . I teraz moja kolej na pytanie . ;-)

Czego może dowodzić fakt wyekspediowania za mną dwoje laufrów

po spotkaniu w styczniu 2003 IG PAN na Jaworowej we Wrocławiu podczas którego stwierdziłem dziwne zachowanie J.S polegające m in
na częstym opuszczaniu pomieszczenia w którym przebywaliśmy oraz przedłużanie w sztuczny sposób ponad potrzebę jego dłuższego trwania ?;-)
ami
meteorytoman

Postprzez ami » N lis 29, 2009 9:51 pm

Uzupełnienie informacji w tym temacie .W posiadanych zasobach jest skała którą był maskellynit przed impaktem . ;-)
I tu pytanie do wszystkich a do

t * i * n ...! w szczególności ;-)

Czego to ( istnienie takiej skały ) dowodzi ? ;-)
ami
meteorytoman

Poprzednia strona

Powrót do warto zobaczyć (pochwalmy się)