Hmm ? Przesunięty ? A dlaczego !

tu chwalimy się swoimi zbiorami i piszemy o cudzych kolekcjach godnych zobaczenia

Moderator: webimage

Hmm ? Przesunięty ? A dlaczego !

Postprzez oGR » Cz mar 18, 2010 7:37 am

Czyżby odezwało się poczucie elementarnej przyzwoitości ? Zawstydzające jest robienie jaj z forumowiczów ?. No ale to Pan właściciel i władca tego forum ustala zasady i normy przyznając sobie omnipotencję . Te cartoonowe 3 D skierowano do wszystkich amatorów którzy może kiedyś ( jeżeli wcześniej forum nie zostanie zlikwidowane jak np MGD albo moje posty ) ,zajrzą tu .
Zdechłe ryby płyną ..............................................z .?........ prądem .
oGR
meteorytoman

Postprzez Solar » Cz mar 18, 2010 2:55 pm

Ja przesunąłem tamten wątek, bo nie pasował do tego działu więc powędrował do innego.
Czy to źle? czy pasuje?
Solar
meteorytoman

Re: Hmm ? Przesunięty ? A dlaczego !

Postprzez oGR » So mar 27, 2010 2:01 pm

oGR napisał(a):Czyżby odezwało się poczucie elementarnej przyzwoitości ? Zawstydzające jest robienie jaj z forumowiczów ?. No ale to Pan właściciel i władca tego forum ustala zasady i normy przyznając sobie omnipotencję . Te cartoonowe 3 D skierowano do wszystkich amatorów którzy może kiedyś ( jeżeli wcześniej forum nie zostanie zlikwidowane jak np MGD albo moje posty ) ,zajrzą tu .

Nie przesunąłeś do innego więc jest tam gdzie był ! Jeno zalogować się trzeba . Nieznośną lekkość bytu wierchuszki PTM i głupawy uśmieszek "dydaktycznego "
Jacek Drążkowski napisał(a)::D
trzeba było ukryć przed przypadkowymi ciekawskimi zaglądającymi Tu od czasu do czasu .
Zdechłe ryby płyną ..............................................z .?........ prądem .
oGR
meteorytoman

Powrót do warto zobaczyć (pochwalmy się)