czy to jest to?

jeśli masz podejrzenie, że znaleziony okaz jest meteorytem, zapytaj - to jest właściwe miejsce!

Moderatorzy: webimage, Kenny

Re: czy to jest to?

Postprzez tin » Wt cze 05, 2012 11:06 am

Panowie, jeszcze raz apeluję. Przestańcie karmić Trolla postami a sam zdechnie z głodu i braku zainteresowania...
tin
meteorytoman

Postprzez sherman » Wt cze 05, 2012 12:47 pm

Oki. znikam i już mnie niema.
sherman
meteorytoman

Postprzez terta » Wt cze 05, 2012 6:31 pm

Zainteresowanie jest napewno ogromne tylko ludzie sa w strchu co kolwiek napisac ja jestem bardzo ciekawy jak sie potoczy ta sprawa dalej ,wkoncu ktos w tej akcji musi miec po swojej stronie prawde tylko kto :?:
terta

Postprzez sopel » Wt cze 05, 2012 8:09 pm

jak to kto sherman 8)
sopel
meteorytoman

Postprzez RUFUS631 » Wt cze 05, 2012 8:14 pm

terta napisał(a):Zainteresowanie jest napewno ogromne tylko ludzie sa w strchu co kolwiek napisac ja jestem bardzo ciekawy jak sie potoczy ta sprawa dalej ,wkoncu ktos w tej akcji musi miec po swojej stronie prawde tylko kto :?:

terta - zainteresowanie zainteresowaniem , ale tutaj powstała duża kłótnia . To nie jest miłe. Moim zdaniem sherman powinien oddać komuś innemu kamyczek do analizy ( skoro jest niezadowolony z dwóch źródeł ) . Jeżeli liczy na kasę - MUSI swoją poświęcić , by móc czerpać później dochód - takie jest prawo rynku ( coś o tym wiem - prowadzę firemkę :P ). Jeżeli liczy na "własny" meteoryt - też musi zainwestować , by móc później obwieścić światu : Ja jestem znalazcą .
Dziwią mnie tutaj sprzeczki typu "ja mam rację- wy nie " .
Chcę znać prawdę - BADAM . Nie wykłócam się , tylko BADAM . I tak powinno być ( oczywiście to jest moje zdanie ) . Czy tymi utarczkami ktoś cokolwiek osiągnął ? Chyba tylko rozłam w i tak małym gronie ...
Kto rano wstaje - leje jak z cebra !
Dowodem na to ,że Ziemia jest okrągła jest GLOBUS :D
RUFUS631
meteorytoman

Postprzez gural100 » Wt cze 05, 2012 10:14 pm

RUFUS631 napisał(a):
terta napisał(a):Zainteresowanie jest napewno ogromne tylko ludzie sa w strchu co kolwiek napisac ja jestem bardzo ciekawy jak sie potoczy ta sprawa dalej ,wkoncu ktos w tej akcji musi miec po swojej stronie prawde tylko kto :?:

terta - zainteresowanie zainteresowaniem , ale tutaj powstała duża kłótnia . To nie jest miłe. Moim zdaniem sherman powinien oddać komuś innemu kamyczek do analizy ( skoro jest niezadowolony z dwóch źródeł ) . Jeżeli liczy na kasę - MUSI swoją poświęcić , by móc czerpać później dochód - takie jest prawo rynku ( coś o tym wiem - prowadzę firemkę :P ). Jeżeli liczy na "własny" meteoryt - też musi zainwestować , by móc później obwieścić światu : Ja jestem znalazcą .
Dziwią mnie tutaj sprzeczki typu "ja mam rację- wy nie " .
Chcę znać prawdę - BADAM . Nie wykłócam się , tylko BADAM . I tak powinno być ( oczywiście to jest moje zdanie ) . Czy tymi utarczkami ktoś cokolwiek osiągnął ? Chyba tylko rozłam w i tak małym gronie ...

Przytoczyłeś kilka razy atmosferę na innym forum.... macie tam wielkiego farta.
Naprawdę WIELKIEGO!
Ostatnio edytowano N cze 10, 2012 12:07 am przez gural100, łącznie edytowano 1 raz
Ktoś przychodzi, chwali Cię, a Ty czujesz się jak młody Bóg. Zaraz potem przychodzi ktoś inny, zwymyśla Ci a Ty czujesz się podle. Nikomu nie daj się nabrać.
zapraszam
http://meteoryty.npx.pl
http://www.facebook.com/piotr.gural?ref=tn_tnmn
gural100
meteorytoman

Postprzez sherman » Śr cze 06, 2012 10:34 am

Chyba, że Jacek wreszcie nie wytrzyma tego fetoru i przewietrzy shermana i jego klony na zawsze

Nie mam i nigdy nie miałem klona na meteorytomanii!
Wydaje mi się ze Pan Jacek bez problemu może to sprawdzić

NA meteorytomanii cały czas jest przynajmniej jeden sfiksowany chory, niepanujący nad swoimi zwieraczami

Z moimi zwieraczami wszystko w porządku ale widz że tobie popuściło, ja panuje nad wszystkim wiem że dla was lepiej abym milczał i przyjmował porażki z uśmiechem lecz musiał bym wtedy udawać.

Przez rozprowadzający się od niego smród sporo wartościowych ludzi przestało aktywnie uczestniczyć w tworzenuiu naszego forum.

A nie pomyślałeś że może po prostu nie chcą brać udziału w tym procederze który tu kwitnie, bo mają w sobie trochę człowieczeństwa.
Można to rozważyć na różne sposoby tobie odpowiada akurat ten który opisałeś.
sherman
meteorytoman

Postprzez tin » Śr cze 06, 2012 1:06 pm

sherman napisał(a):Oki. znikam i już mnie niema.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D
tin
meteorytoman

Postprzez sherman » Śr cze 06, 2012 2:12 pm

tin napisał(a):
sherman napisał(a):Oki. znikam i już mnie niema.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D

Czasem bywa tak że pojawiam się i znikam. :wink: lecz gdy pisze się na mój temat same "komplementy" muszę powracać.
I dodam jeszcze że może ktoś zastanawia sie dlaczego u nas bada się tylko zdechłe żaby?
Bo żywej nie potrafił by złapać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
sherman
meteorytoman

Postprzez rolnik » Śr cze 06, 2012 6:30 pm

Sherman ,jak będę miał jakis kamień podobny do meteorytu to też pójdzie oferta do portali ,kup ,sprzedaj,można powiedzieć zarzucimy świat ''meteorytami'' za tanią kasę ,dobry pomysł miałeś , a tak na prawdę kibicuje Tobie Sherman życzę zwycięstwa
rolnik
meteorytoman

Postprzez terta » Śr cze 06, 2012 7:30 pm

Nie wiem Gural co ty wachasz ale przestan piszez jak dzieciak na scianie w kiblu . Mylisz mnie nie wiem z kim ,pisz na temat a nie o wentylatorach
terta

Postprzez Meteoriticon » Śr cze 06, 2012 8:00 pm

Szkoda Jacku , że nie masz weny , żeby ---- wypieprzyć wszelkich oszołomów z Forum- może nabrałoby trochę na powadze i nabrałoby trochę profesjonalizmu !!!
Jak na razie widzę schyłek Forum i zastanawiam się , żeby sobie to odpuścić w 100%
Pozdrawiam !
Meteoriticon
Meteoriticon
meteorytoman

Postprzez lejkers » Śr cze 06, 2012 8:57 pm

WMakocki napisał(a):Panie Jacku już jest od dawna i ma się dobrze.Np
beforeitsnews.com/.../Lunar_Meteorites_Are_Rar
WJM
Lunar Meteorites Are Rare Because Of Conspiracy

Wrócę do poruszonej tu i wykpionej teorii spiskowej. Moim zdaniem jest coś na rzeczy, aby być podejrzliwym w zachowaniu ludzi /decydentów/ w/s uznania, lub nie uznania trudnych meteorytów. Z powodu...? - może chodzi o to o czym wszyscy wiedzą, może obawa o podważenie świętych doktryn (zaszczytów) ich twórców? Co myśleć np. o sytuacji, kiedy skład chemiczny /mineralogiczny/ wysłanego kamyka jest identyczny do kamienia z księżyca /bazaltu/, zupełnie odmienny od ziemskiego /K i Na dziesięciokrotnie niższy niż w ziemskim, tytanu prawie 15 krotnie wyższy od ziemskiego, i po ponagleniu otrzymuje się zdawkową odpowiedź negatywną. Nie przesądzam sprawy, ale nieraz mnie to zastanawia. Ciekawe, że nie ma problemów z chondrytami, czy katalogowymi żelaznymi. I chyba nie tylko chodzi o względną łatwość w ich identyfikacji i klasyfikacji, ale i o to, że tu nie da się po prostu nic "pokombinować". Tu są adresy do stron z ciekawymi informacjami na ten temat - wiarygodności tego nie weryfikowałem, żeby była jasność. (nie najlepiej działa tłumacz). :shock:
http://www.bccmeteorites.com/index.html
http://www.bccmeteorites.com/misconduct-planetary.html
http://www.bccmeteorites.com/page4.html
Ostatnio edytowano Cz cze 07, 2012 5:36 pm przez lejkers, łącznie edytowano 2 razy
"Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie..." - Alchemik, Paulo Coelho
lejkers
meteorytoman

Postprzez technik176 » Śr cze 06, 2012 9:19 pm

Terta. Nie wiem Gural co ty wąchasz ale przestań piszesz jak dzieciak na ścianie w kiblu . Mylisz mnie nie wiem z kim ,pisz na temat a nie o wentylatorach

Terta a ty co się wpier...??? Nie zauważyłeś że ta dyskusja ciebie nie dotyczy?! :evil:
Przez twoją nic nie wnoszącą ciekawość niektórym tu na forum skoczyła adrenalina oraz podejrzliwość co do niektórych użytkowników :?

Z postu Empiryka. *Moją pasją były są i będą zagadki a nie meteoryty*

Wiesz co Empiryk ty już lepiej nie wąchaj bo ty i tak masz problemy z panowaniem nad emocjami...:lol:
Zainteresowanie jest na pewno ogromne tylko ludzie są w strchu co cokolwiek napisać ja jestem bardzo ciekawy jak się potoczy ta sprawa dalej

Nie ma to tamto. Moim zdaniem Pan Jacek zweryfikuje spr, po czym Zrobi tu małą selekcję :wink:
Pozdrawiam.
technik176
meteoryt

Postprzez WMakocki » Cz cze 07, 2012 7:04 am

Fiołkami to tu nie pachnie!Każdego oszusta czuć skunksem ale to chyba nie na temat? Pora zmienić kamień.WJM
Szukaj a znajdziesz! W.J.Makocki
WMakocki
meteorytoman

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do czy to jest to?