odnośnik bezpośrednio do zdjęcia dla leniwych mile widziany (wiem, wiem, chodzi Wam o to, by przejrzeć całą witrynę, ale trochę tolerancji dla leniwców mile widziane )
Astronomia i muzyka
I tego trzymać się trzeba
(E. Stachura, "Prefacja")
No, no, figurki przednie - że palce lizać intrygujące to załamanie układu figur na pierwszym przekroju i łukowate wygięcie linii figur... wiele płytek wycięliście z tych 20 kg?
Astronomia i muzyka
I tego trzymać się trzeba
(E. Stachura, "Prefacja")
Ha
Niech cię ręka Boska broni Żadnego cięcia - okaz jest muzealny (wg mnie) i pozostanie w całości. W poniedziałek podrzucę fotki, co też za cuda na nim widać - ale cięcia nie będzie!!!
Woreczko
Ha
Fantastycznie świerze Wyglądają jak świerze spadki, może to Bassioku lub Ergi, skąd oni (marokńczycy) je biorą. Okaziki słusznego wyglądu i rozmiarów Przynieś Marcin kilka na piwko w piątek - pozachwycamy się i pomacamy Pzdr
Woreczko
http://www.woreczko.pl/meteorites/Googl ... Zfiles.htm
woreczko napisał(a):Ha ... - okaz jest muzealny (wg mnie) i pozostanie w całości....
Widziałem dziś okaz w realu i chyba po raz pierwszy w życiu zgodzę się z tezą o "muzealności" okazu pozostającego w prywatnym posiadaniu.
Jego piękno i nietypowa budowa czyni go w 100% okazem muzealnym, zasługuje na to. Możesz otwierać to muzeum Janie Woreczko! Gratulacje !!!!