Kolekcja M. Woźniaka & Jana Woreczko
Zapraszam do odwiedzenia moich stron www.woreczko.pl. Ciąglę coś dodaję do kolekcji i uzupełniam info na stronach. Pozdrawiam wszystkich meteoryciarzy 

- woreczko
-
Jacek Drążkowski - meteorytoman
Jasne, byłoby mi miło, gdyby część moich zdjęć (okazów) pojawiła się w METEORYCIE!
Nigdy nie mogę się zmobilizować, aby napisać coś o moich wyjadach do muzeów historii naturalnej w różnych krajach, ostatnio byłem w Berlinie i może zamieszczę niedługo (
) relacje fotograficzną z tej wizyty. Zapraszam

Nigdy nie mogę się zmobilizować, aby napisać coś o moich wyjadach do muzeów historii naturalnej w różnych krajach, ostatnio byłem w Berlinie i może zamieszczę niedługo (

- woreczko
Ha
Dodałem kilkadziesięt fotografii z mojego zbioru metki/deserty/tektyty http://www.woreczko.pl/meteorites/collection-m.htm - zapraszam.
Pzdr
Woreczko
Dodałem kilkadziesięt fotografii z mojego zbioru metki/deserty/tektyty http://www.woreczko.pl/meteorites/collection-m.htm - zapraszam.
Pzdr
Woreczko
- woreczko
-
Jacek Drążkowski - meteorytoman
Jeszcze raz napiszę, że kolekcja jest rewelacyjna, wielkością i ilością budzi duży respekt
I ponowię pytanie odnośnie Marsów... słyszałem, ze przyciąga je magnes - czy możesz sprawdzić na jednym ze swoich Marsików czy to prawda?
Takie badanie nie powinno chyba uszkodzić próbki, tak sądze...

I ponowię pytanie odnośnie Marsów... słyszałem, ze przyciąga je magnes - czy możesz sprawdzić na jednym ze swoich Marsików czy to prawda?
Takie badanie nie powinno chyba uszkodzić próbki, tak sądze...
-
Zibi - meteorytoman
Twoja Kolekcja od dawna fascynuje i wzbudza pozytywną zazdrość
A co do pytania Zibiego - to np. mój Mars DaG 735 całkiem nieźle przylgnął do magnesu neodymowego
Pozdrawiam !

A co do pytania Zibiego - to np. mój Mars DaG 735 całkiem nieźle przylgnął do magnesu neodymowego

Pozdrawiam !
-
Meteoriticon - meteorytoman