Kolekcja

tu chwalimy się swoimi zbiorami i piszemy o cudzych kolekcjach godnych zobaczenia

Moderator: webimage

Postprzez Kenny » Pn mar 16, 2009 9:31 pm

dzięki :) nie bądźmy aż tak skrupulatni ;)
Sto lat! Ciężkich prac w kamieniołomach:)
Kenny
meteorytoman

Postprzez wadi » Pn mar 16, 2009 10:35 pm

Kenny napisał(a):jeśli można taka maleńka rada... można by było pod podpisem umieścić typ metka?
tak to trzeba do każdego szukać w sieci... szczególnie jak ktoś niezorientowany
pozdrawiam śliczności :)

Co Ty Kenny? Cała frajda w zgaduj zgadula, w której ręce złota kula... Obstawiam lunara, a to... diogenit. Ale niektóre już udało mi się rozpoznać :D Fotki takie, że nie ma się do czego przyczepić, to gadacie o podpisach i miarkach.
Meteoriticon, mam pytanie - co to za przedmiot leży przy Ghubarze. Taki czerwony. Przypomina mi kawałek... rabarbaru :shock:
wadi
meteorytoman

Postprzez RobertZ » Wt mar 17, 2009 1:24 pm

Bardzo ładne foty! Oglądanie ich to wielka przyjemność! Możesz zdradzić jakim sprzętem je robiłeś? Oczywiście wiem, że sprzęt sprzętem, tutaj liczą się umiejętności, a tych Ci można na pewno pogratulować:) Pozdr
RobertZ
meteorytoman

Postprzez Meteoriticon » Wt mar 17, 2009 10:52 pm

wadi napisał(a):Meteoriticon, mam pytanie - co to za przedmiot leży przy Ghubarze. Taki czerwony. Przypomina mi kawałek... rabarbaru :shock:

Ha - przy Ghubarze nic nie leży , to Ghubara znajduje się na ręcznie robionej podstawce z plexi , a to czerwone to jest pręt z czerwonego plexi przyklejonego jako opór :wink:

RobertZ pytał - jakim sprzętem robiłem foty ?
Sprzęt żadna rewelacja - Olympus SP - 320 - 7,1 mpix , ale najważniejsze jest to , że ma dwa tryby makro - zwykłe z 20 cm i supermakro z 2 cm , a okazy fotografuję albo przy świetle dziennym , albo oświetlam dwoma lampkami z halogenami 50 W .
Pozdrawiam !
Meteoriticon
meteorytoman

Poprzednia strona

Powrót do warto zobaczyć (pochwalmy się)