Kontrowersyjny dar ...? ( bis )
Wstydliwy temat ?
Kontestacja zaproponowanego sposobu pomocy ofierze nieszczęśliwego wypadku ?
Miałem prawo ,tak jak każdy , do własnego zdania wyrażonego w usuniętym i przez Pana Drążkowskiego przedtem złośliwie przez Niego oraz kyrimpe zjechanego . Przy okazji rykoszetem trafiony został Pan Thomas Kurtz i jego szwindelek za co wykopany został z IMCA .
Lecz najbardziej przegranym w konfrontacji z partykularyzmem TOWARZYSTWA ,w tej nieprzyjemnej dla PTM aferze , jest ofiara wypadku której potrzebna była natychmiastowa pomoc .
Usunięcie tematu jako wstydliwy jedynie potwierdza że tak właśnie było.
Kontestacja zaproponowanego sposobu pomocy ofierze nieszczęśliwego wypadku ?
Miałem prawo ,tak jak każdy , do własnego zdania wyrażonego w usuniętym i przez Pana Drążkowskiego przedtem złośliwie przez Niego oraz kyrimpe zjechanego . Przy okazji rykoszetem trafiony został Pan Thomas Kurtz i jego szwindelek za co wykopany został z IMCA .
Lecz najbardziej przegranym w konfrontacji z partykularyzmem TOWARZYSTWA ,w tej nieprzyjemnej dla PTM aferze , jest ofiara wypadku której potrzebna była natychmiastowa pomoc .
Usunięcie tematu jako wstydliwy jedynie potwierdza że tak właśnie było.
Zdechłe ryby płyną ..............................................z .?........ prądem .
- oGR
- meteorytoman
Re: Kontrowersyjny dar ...? ( bis )
I coooooooooooooo ????? Mamy być odpowiedzialni za kogoś ?
- MG-MET
- meteorytoman
Wstyd mi za to, ze ktoś na tym forum proponuje na akcje charytatywną sprzedaż czegoś, co nie jest meteorytem (potwierdzonym) i pomimo zwrócenia na to faux pas uwagi, dalej uparcie domaga się swojej "racji"!
Panie oGR, blokuję pańskie konto na tydzień, może wystarczy na zastanowienie się nad celem i sensem swoich działań?
Panie oGR, blokuję pańskie konto na tydzień, może wystarczy na zastanowienie się nad celem i sensem swoich działań?
Astronomia i muzyka
I tego trzymać się trzeba
(E. Stachura, "Prefacja")
-
Jacek Drążkowski - meteorytoman
Nie chodzi o cenzurowanie ale o piętnowanie i wytykanie konkretnych osób chowając się przy tym za anonimowym kontem.xyz napisał(a):Jestem przeciw ! Totalnie bzdurna propozycja cenzorowania.
Panie Tin. Od razu najlepiej napisać : Komuno wroc
Jeżeli oGR chce podważać autorytet i dobre imię innych osób to niech podpisuje się prawdziwym imieniem i nazwiskiem i niech liczy się z potencjalnymi sprawami sądowymi za np. zniesławienie.
Jeżeli robi to za zasłonką trolowego nika to po prostu jest zwykłym jątrzycielem, którego nie można ale nawet trzeba zbanować, żeby z forum nie zrobiło się śmietnisko pełne wyzwisk. Tak działają wszystkie liczące się fora! Jego posty to w większości beztreściwy spam a jedynym hobby to destrukcja, która zbiera coraz większe żniwo (troll będzie ostatnim, który wypisze się z forum).
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
-
tin - meteorytoman
- MG-MET
- meteorytoman
A niech sobie pisze co chce. Przeciez jak komus nie odpowiada to moze go poprostu zignorowc. A inni moga sie z nim dla zabawy podroczyc jak lubia.
Czesto natomiast pisze bardzo interesujace rzeczy. Wiecej TOLERANCJI i wszystko bedzie cacy.Nie musisz go "kochac".Wystarczy,ze nauczysz sie go tolerowac i pogodzisz z tym,ze poprostu jest i juz.Uwierz mi.Wtedy problem zniknie.
Poza tym po co ma sie podpisywac imieniem i nazwiskiem ??
Zasada forow sa nicki i nikt nie musi swojej tozsamosci prawdziwej ujawniac jezeli nie ma na to ochoty.A jak ktos chce go oskarzyc to niech sobie sposob znajdzie. To juz nie Twoj problem chyba,ze to Ty bys chcial go akurat skarzyc.
Czesto natomiast pisze bardzo interesujace rzeczy. Wiecej TOLERANCJI i wszystko bedzie cacy.Nie musisz go "kochac".Wystarczy,ze nauczysz sie go tolerowac i pogodzisz z tym,ze poprostu jest i juz.Uwierz mi.Wtedy problem zniknie.
Poza tym po co ma sie podpisywac imieniem i nazwiskiem ??
Zasada forow sa nicki i nikt nie musi swojej tozsamosci prawdziwej ujawniac jezeli nie ma na to ochoty.A jak ktos chce go oskarzyc to niech sobie sposob znajdzie. To juz nie Twoj problem chyba,ze to Ty bys chcial go akurat skarzyc.
- xyz
xyz napisał(a):Jestem przeciw ! Totalnie bzdurna propozycja cenzorowania.
Panie Tin. Od razu najlepiej napisac : Komuno wroc
Ha !
Dla niektórych - zdecydowanie - Komuno wróć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Ty I. u mnie już dawno jesteś zbanowany

Nie odpowiadaj na ten post - pleaseeeeeeeeeeeeeeee

Meteoriticon
-
Meteoriticon - meteorytoman
no i sobie pogadali...
panowie, nie zmuszajcie mnie do "zabawy w cenzora"
panowie, nie zmuszajcie mnie do "zabawy w cenzora"

Astronomia i muzyka
-
Jacek Drążkowski - meteorytoman
Co racja to racja Jacku.
Ale jak widac ten Meteoriticon jak sie ostatnio odzywa to tylko po to aby w agresywny sposob storpedowac jakas wymiane zdan (jak teraz) lub po to,zeby komus publicznie w niewybredny sposob naublizac-delikatnie mowiac.
Przytocze czesc jego wypowiedzi sprzed kilku dni :
"- czy nie można byłoby takich oszołomów wypieprzać z Forum już po kilku postach ?
Po wypuszczeniu chorych ze szpitali rozplenili się w necie tak , że trudno funkcjonować zwykłym zjadaczom netu .
A " Poszoł Won " z takimi Ogrami i innymi tego typu oszołomami - niech się zapiszą do Forum - Zjadliwych Destruktorów Wszelkich For - a tam niech się gnieżdżą we własnym sosie .
Myślę , że usuwanie zbędnych " śmieci " z tego Forum powinno się stać powszechne
Meteoriticon"
Prosze sobie policzyc ile obrazliwych zwrotow i porownan uzytych zostalo tylko w tym jednym,krotkim poscie
Jaka ilosc jadu zostala tu wysaczona i jaki jest tutaj ladunek nienawisci do drugiego czlowieka
I to kiedy ??? Dokladnie 19 kwietnia czyli po tej tragicznej katastrofie i pierwszego dnia po oficjalnym zakonczeniu Zaloby Narodowej
Przerazajace
Ale jak widac ten Meteoriticon jak sie ostatnio odzywa to tylko po to aby w agresywny sposob storpedowac jakas wymiane zdan (jak teraz) lub po to,zeby komus publicznie w niewybredny sposob naublizac-delikatnie mowiac.
Przytocze czesc jego wypowiedzi sprzed kilku dni :
"- czy nie można byłoby takich oszołomów wypieprzać z Forum już po kilku postach ?
Po wypuszczeniu chorych ze szpitali rozplenili się w necie tak , że trudno funkcjonować zwykłym zjadaczom netu .
A " Poszoł Won " z takimi Ogrami i innymi tego typu oszołomami - niech się zapiszą do Forum - Zjadliwych Destruktorów Wszelkich For - a tam niech się gnieżdżą we własnym sosie .
Myślę , że usuwanie zbędnych " śmieci " z tego Forum powinno się stać powszechne
Meteoriticon"
Prosze sobie policzyc ile obrazliwych zwrotow i porownan uzytych zostalo tylko w tym jednym,krotkim poscie

Jaka ilosc jadu zostala tu wysaczona i jaki jest tutaj ladunek nienawisci do drugiego czlowieka

I to kiedy ??? Dokladnie 19 kwietnia czyli po tej tragicznej katastrofie i pierwszego dnia po oficjalnym zakonczeniu Zaloby Narodowej

Przerazajace

Ostatnio edytowano Wt kwi 27, 2010 2:36 am przez xyz, łącznie edytowano 2 razy
- xyz
Witam!
Uważam, że w 4/5 oGR zaburza prawidłową strukturę Meteorytomanii, plecie co mu ślina na język przyniesie, obraża połowę użytkowników, przez niego wielu z nas milczy. XYZ nie ma racji broniąc tego człowieka. Wcześniej było spokojniej i bardziej merytorycznie. Jeżeli oGR nie chce się interesować tematyką meteorytów, należy go na bliżej nieokreślony czas zablokować.
Pozdrawiam Filip
Uważam, że w 4/5 oGR zaburza prawidłową strukturę Meteorytomanii, plecie co mu ślina na język przyniesie, obraża połowę użytkowników, przez niego wielu z nas milczy. XYZ nie ma racji broniąc tego człowieka. Wcześniej było spokojniej i bardziej merytorycznie. Jeżeli oGR nie chce się interesować tematyką meteorytów, należy go na bliżej nieokreślony czas zablokować.
Pozdrawiam Filip
filip
- filip
- meteorytoman
filip napisał(a): Wcześniej było spokojniej i bardziej merytorycznie.
Filipie.Piszesz wczesniej. Kiedy wczesniej ??? Z tego co tu czytalem to obecny oGR to ami i nawet niby ten Empiryk a tamci to byli chyba prawie od poczatku tego Forum.
Wiec cos mi tu nie pasuje.
Generalnie tez nie jest tak,ze go bronie bo nie popieram tego co robi i co czasem wypisuje.Poprostu zignorowanie wypisywanych przez niego, niejednokrotnie glupstw nie sprawia mi najmniejszego problemu.A nawet nieraz mnie rozbawi i fajnie.
Jednoczesnie wielokrotnie jest on autorem ciekawych informacji.
A odmiennie spojzenie na temat samych meteorytow i meteorytyki jako takiej nie jest powodem do usuniecia z Forum,ktorego tematem sa tez sprawy okolo meteorytowe.
Nie chce byc tutaj formalista ale punkt 1. Regulaminu Forum brzmi tak:
"1. Forum przeznaczone jest do wymiany informacji związanych z szeroko rozumianą meteorytyką i jest podłączone pod oficjalną stronę internetową Polskiego Towarzystwa Meteorytowego (http://www.ptmet.org.pl) lecz reprezentowane na nim poglądy uczestników są tylko poglądami wypowiadających się osób."
Pozdrawiam.
- xyz