robi sie nieciekawie

Moderator: webimage

Re: robi sie nieciekawie

Postprzez Onyks » Cz mar 17, 2011 7:41 am

Witam,
zwirek napisał(a):No i ..?...Piękniutko ! . Wypuszczą z pewnością i z gołymi rekami i pustymi torbami . Niech wraca do Stanów , do siebie tam szpanuje i " cfaniaczy " . Żadna sztuka znaleźć w pustynnym środowisku coś wyróżniającego się od tła .
Ma ktoś odmienne zdanie ? Proszę bardzo ! Śmiało ! ;)

No i nie wytrzymałem :? Żwirek jesteś kolejnym dzieckiem netu czy jak??? jak takiś doświadczony poszukiwacz metków to czemu na allegro nie ma masy Pułtusków, Moraska czy Łowicza? Na pustyni też nie jest prosto, to ze masz białe pustynie ok, ale spróbuj Maroka czy Algierii. Ale pewnie wykrywacz widziałeś w telewizji...jak i pustynię :mrgreen:
pozdro
Onyks
meteoryt

Postprzez gural100 » Cz mar 17, 2011 9:58 am

Pacer napisał(a):prawie wszystkim znany meteorytowiec MF z usa, został ujęty przez władze sułtanatu "O",oskarżony o zbieranie i wywóz metków.Jak mnie wieści doszły-dostał 6 miesięcy z zawieszką i z odliczeniem aresztu.Odechciewa sie wyjazdu!A tak było pięknie!

Temat bardzo ważny bo dotyczy wolności poszukiwań meteorytów nleżących do wszystkich ludzi, tj do pierwszego znalazcy. Spadają z nieba wszędzie więc wszędzie mamy prawo ich szukać.

Niestety jakiś prostak skaził swoim chorym umysłem sens informacji i przejął kontrolę nad większością forumowiczów. Przestańmy już karmić tego trola. Przecież wyraźnie widać, że aż piszczy z radochy po każdym nowym wpisie. Zresztą jest to kolejna jego prowokacja.
Ktoś przychodzi, chwali Cię, a Ty czujesz się jak młody Bóg. Zaraz potem przychodzi ktoś inny, zwymyśla Ci a Ty czujesz się podle. Nikomu nie daj się nabrać.
zapraszam
http://meteoryty.npx.pl
http://www.facebook.com/piotr.gural?ref=tn_tnmn
gural100
meteorytoman

Postprzez Jacek Drążkowski » Cz mar 17, 2011 10:09 am

zwirek napisał(a):....i tak wkoło Macieju czyli znowu nie w temacie ! :-((

a może jednak w temacie? bo i tam i tu na forum robi się nieciekawie, gdy znajdzie się ktoś, kto z sobie wiadomych powodów (a i co do tego mam wątpliwości) stara się uprzykrzać życie innym
Astronomia i muzyka
I tego trzymać się trzeba
(E. Stachura, "Prefacja")
Jacek Drążkowski
meteorytoman

Postprzez Paweł Baran » Śr mar 23, 2011 8:22 am

A czy szukanie meteorytów to taka prosta sprawa nie, jak się widzi, każdego z nas mogłoby to spotkać, ja rok temu grzebałem szukałem na swoim polu rodzinnym, podszedł gość do mnie i o mało, co mnie nie zjadł słowami, bo to nie moje pole, po dłuższej rozmowie powiedziałem, co robię, od kogo jestem a on zaczerwieniony jak kogut migający na samochodzie ciężarowym, przeprosił mnie, zaś ja miałem ochotę przyłożyć jemu członkiem od małego kilofa nie za to jak mówił tylko za to, że przeklinał, nie na swoim polu, bo jak to się mówi, oberwać można wszędzie nawet u siebie w domu. Ludzie tego nie rozumieją, nie rozumieją nas naszej pasji. :wink:
Kocham to co robię czyli Astronomie

Moje marzenie oberwać głowę meteorytem wtedy bym prędzej znalazł i potwierdził, że Ziemia krąży wokół Księżyca hi, hi, hi.
Paweł Baran
meteorytoman

Postprzez Pacer » Wt mar 29, 2011 10:18 am

Żadna sztuka znaleźć w pustynnym środowisku coś wyróżniającego się od tła .
Ma ktoś odmienne zdanie ? Proszę bardzo ! Śmiało ! ;)[/quote]
Dla tych co im sie dużo wydaje...
Załączniki
P2100012a.JPG
że naprawde łatwo bo sie od tła wyróżnia!
P2100012a.JPG (48.35 KiB) Przeglądane 2449 razy
gp
Pacer
meteorytoman

Postprzez zwirek » Wt mar 29, 2011 10:46 pm

Statystyka wypowiada się jednoznacznie potwierdzając moją optytkę . :(
zwirek
meteorytoman

Postprzez zwirek » Pn kwi 04, 2011 10:13 am

[quote="gepacer"]
moja poniższa strona została z winy hakerów
chwilowo zamknięta!
http://www.mineralandmore.com/[/guote]

Bez cienia wątpliwości , w odwecie za stosowanie cen dumpingowych .:(
Konkurencja ( zajebista ) w tym względzie nie lubi stosowania takich praktyk.A rywalizacja , konkurencja w świecie nauki i naukowców ?
Przerasta ludzkie pojęcie .
zwirek
meteorytoman

Poprzednia strona

Powrót do Ciekawostki, anegdoty...