ytx napisał(a):Pozdrawiam wszystkich.
Nie jestem empirykiem, bo zdaje się, że jesteśmy myleni. Ja jestem z Wrocławia, miejsce zamieszkania empiryka zdaje się jest tajemnicą, ale z pewnością nie jest to duże miasto, ponieważ boi się, że ktoś zacznie mu przeszukiwać pole, u mnie możecie przeszukać komuś, co najwyżej piwnicę.
Hey nikt cię z empirykiem nie pomylił

Tu nie chodzi o to że wstawiłeś zdjęcie i zapytałeś się czy to meteoryt. Bardzo dobrze że ludzie się pytają i jak najbardziej ten dział do tego służy.
TU chodzi konkretnie o Pana empiryka, który od dłuższego czasu zanudza nas swoimi poematami o jego stanie świadomości

Wystarczy że zobaczysz drugi post w tym temacie, ty wstawiłeś zdjęcia i zapytałeś co to i czy to może być meteoryt i to jest OK a nie OK jest empiryk* który zamiast coś pomóc zaczął od zniechęcenia Pana do jakichkolwiek pytań na temat tego co Pan znalazł. Poza tym "problem empiryczny*" nie zaczął się od tego tematu. Proszę zobaczyć temat pod spodem w którym to właśnie empiryk wstawia coraz to nowe zdjęcia i wszystko to są 100000% - owe meteoryty a na wieść że to co znalazł może nie być meteorytem jesteśmy wszyscy besztania za brak wiedzy i chęci pomocy.
Tak więc źle nas zrozumiałeś. Twoje zdjęcia i pytanie w tym temacie jest jak najbardziej na miejscu. Natomiast nie na miejscu jest 99% postów empiryka*
Wstawiłeś zdjęcie, kilka osób odpowiedziało by ci że to niestety nie meteoryt i życzyło by ci szczęścia w dalszych poszukiwaniach. TAK powinno to wyglądać ale empiryk* znów rozpętał jakąś głupią dyskusję.