obstawiam ze szansa znalezienia lunara jest mniejsza niz trafienie w Lotto
Dlaczego tak uważasz że jest ich mało czy są praktycznie nie do wykrycia?
Ja kiedyś pisałem że ja nie szukam tylko zbieram!
Człowieku wkrótce udowodnię ci że się grubo mylisz Będą lunary i inne meteoryty o których ty tylko możesz pomarzyć wiem co mówię a wy sobie wypisujcie co chcecie ja i tak swoje zrobię
I w pierw to udowodnię że kłamczuchy z was.
Ja nie należę do naiwnej częsci Polaków którym można każdy kit wcisnąć , krok po kroku osiągnę swój cel który sobie założyłem.
to zadam wam zagadkę
co składa się z piasku czasem kruszywa łamanego, w skład mogą jeszcze wejść stare gwoździe butelki i wszystko co się na łopatę nawinie... ?
Kenny ty to potrafisz nie pisz głupot bo i tak już za wiele mnie okłamałeś jeszcze w tym tygodniu przedstawię dowody na to że nie warto ci ufać!
Jesteś nr. 1 w identyfikacji kamienia na podstawie zdjęcia niby to dobra metoda bo w razie jak ktoś cię zwęszy to zawsze masz wymówkę ze to przez zdj.
Panie Generale proszę nie zwracać uwagi na te dowcipy o betonie bez cementu z gwoździami.Oni tak przez
zazdrość.Na samą myśl,że może to być howardyt dostają dziwnej choroby.Jak Pan zauważyłeś to już nie jest
tuf tylko jakaś budowla w Warszawie lub Krakowie.Dokładam więc do fot.kawałki howardytów od Pani
Meteorite i Pana Jana 5019.!!!WJm
I za to Panu dziękuje bo jest Pan na tym forum jedynym który wiele wie i nie stara się na siłę okłamać.
Lecz na mnie te ich kłamstewka nie działają nie tylko tu dostałem kopa u Koroteva również jak i Karwowskiego lecz to mnie tylko bardziej motywuje by się nie dać bo przecież oni tak by chcieli .
Tylko przykre jest to że znajdujemy podejrzane kamienie wysyłamy do identyfikacji a tu wał kłamstwa z każdej strony

Nawet taki ktoś jak Korotev tego się nie spodziewałem.
Stawiam na Pański kamień
Kamienie Panie WMJ bo mam ich kilka sztuk.