Czy to jest meteoryt pułtuski ?

jeśli masz podejrzenie, że znaleziony okaz jest meteorytem, zapytaj - to jest właściwe miejsce!

Moderatorzy: webimage, Kenny

Postprzez Jacek Drążkowski » So lis 01, 2008 9:58 am

astrokosmo napisał(a):...
Dzięki wszystkim za pomoc w identyfikacji , jest jeszcze jedna smutna wiadomość , niestety połknąłem bakcyla .

Hm... wyrazy współczucia ;)
Astronomia i muzyka
I tego trzymać się trzeba
(E. Stachura, "Prefacja")
Jacek Drążkowski
meteorytoman

Postprzez astrokosmo » So lis 01, 2008 10:58 am

To już nie jest hobby , to już jest obsesja , bez wykrywacza nigdzie nie jadę , obok każdego kamienia nie potrafię przejść obojętnie -prawie jak Killgore :D , do niego mi jeszcze trochę brakuje ale taki stary bus jak on ma już mam :D .
astrokosmo
meteorytoman

Postprzez Zibi » So lis 01, 2008 2:39 pm

Znam ten ból... po jakimś czasie na szczęście mija i zatrzymujesz się tylko przy tych kamieniach, które wyglądają meteorytowo :)

Czym wcześniej sie nauczysz rozpoznawać cechy meteorytowe w kamieniu tym lepiej dla ciebie... bo inaczej może cie nasze hobby zawieźć na manowce jak niejednego z forum :roll:
Z.
Zibi
meteorytoman

Postprzez puszek26 » So lis 01, 2008 3:07 pm

Zibi pewnie tak bo czas się zaoszczędza ale powiem ci że zanim nauczyło się rozpoznawać było jakoś inaczej ;)
( Początki to coś takiego jak poderwać pierwszą dziewczynę )
Człowiek zwoził kamienie w kieszeniach ciął i oglądał ekscytował sie przy każdym kamyku
Teraz kamole sru za siebie i wraca na pusto zadając sobie pytanie czemu ciągle na pusto :)
Mówię o sobie ;)
Czy naprawde tego bylo aż tak malo czy aż tak dużo pozbierali Ale są miejsca gdzie kiedyś nie mogli pozbierać więc ciągle jest nadzieja na traf
Czego wszystkim życzę
Pozdrowienia
Paweł
puszek26
meteorytoman

Poprzednia strona

Powrót do czy to jest to?