Hmmm

Czyzbys mial cos moze na sumieniu

Przeciez nikt nie pisal tu o Tobie. Bylo tak ogolnie i to w kontekscie wydarzen z Chorwacji. A tu nagle odzywa sie Zibi i "krzyczy" : "My nic zlego nie robimy":)) To bardzo dobrze.Ciesze sie. Nikt tez takiego zarzutu "Wam" nie postawil. Wiec zupelnie nie wiem dlaczego wziales to do siebie. Jest pewne przyslowie o uderzaniu w stol........

ale nic nie sugeruje i odpuszcze sobie ten temat:))
Co do Kalego to zostaw chlopaka w spokoju:) Akurat tym razem nic mu do tego. Nie widze zwiazku miedzy tym co napisalem a jego Prawem. Nie wiesz bowiem jak w podobnej sytuacji postapil bym ja i nawet ja sam tez nie wiem bo jeszcze w takiej sytuacji nie bylem. Nie zaobserwowalem tego typu bolidu i nie wyliczylem obszaru spadku z niego zebym wiedzial co bylo dalej

Wiec Ty tego wiedziec tez nie mozesz

A gdybym zrobil podobnie jak oni (Chorwaci) to wcale nie oznaczalo by,ze postapilem prawidlowo i ze nie bylo to niewlasciwe.

Tak czy inaczej nie odbiera mi to prawa do krytyki niechlubnej postawy a gdy sam bym postapil podobnie jak najbardziej nie odbieram prawa innym do krytykowania mnie. Wiec "Kali do domu"!!!:) Przyklad nie trafiony kompletnie

Pozdrawiam.