Re: czy to jest to?
Panowie, jeszcze raz apeluję. Przestańcie karmić Trolla postami a sam zdechnie z głodu i braku zainteresowania...
-
tin - meteorytoman
Oki. znikam i już mnie niema.
-
sherman - meteorytoman
Zainteresowanie jest napewno ogromne tylko ludzie sa w strchu co kolwiek napisac ja jestem bardzo ciekawy jak sie potoczy ta sprawa dalej ,wkoncu ktos w tej akcji musi miec po swojej stronie prawde tylko kto 

- terta
jak to kto sherman 

-
sopel - meteorytoman
terta napisał(a):Zainteresowanie jest napewno ogromne tylko ludzie sa w strchu co kolwiek napisac ja jestem bardzo ciekawy jak sie potoczy ta sprawa dalej ,wkoncu ktos w tej akcji musi miec po swojej stronie prawde tylko kto
terta - zainteresowanie zainteresowaniem , ale tutaj powstała duża kłótnia . To nie jest miłe. Moim zdaniem sherman powinien oddać komuś innemu kamyczek do analizy ( skoro jest niezadowolony z dwóch źródeł ) . Jeżeli liczy na kasę - MUSI swoją poświęcić , by móc czerpać później dochód - takie jest prawo rynku ( coś o tym wiem - prowadzę firemkę

Dziwią mnie tutaj sprzeczki typu "ja mam rację- wy nie " .
Chcę znać prawdę - BADAM . Nie wykłócam się , tylko BADAM . I tak powinno być ( oczywiście to jest moje zdanie ) . Czy tymi utarczkami ktoś cokolwiek osiągnął ? Chyba tylko rozłam w i tak małym gronie ...
Kto rano wstaje - leje jak z cebra !
Dowodem na to ,że Ziemia jest okrągła jest GLOBUS
Dowodem na to ,że Ziemia jest okrągła jest GLOBUS

- RUFUS631
- meteorytoman
RUFUS631 napisał(a):terta napisał(a):Zainteresowanie jest napewno ogromne tylko ludzie sa w strchu co kolwiek napisac ja jestem bardzo ciekawy jak sie potoczy ta sprawa dalej ,wkoncu ktos w tej akcji musi miec po swojej stronie prawde tylko kto
terta - zainteresowanie zainteresowaniem , ale tutaj powstała duża kłótnia . To nie jest miłe. Moim zdaniem sherman powinien oddać komuś innemu kamyczek do analizy ( skoro jest niezadowolony z dwóch źródeł ) . Jeżeli liczy na kasę - MUSI swoją poświęcić , by móc czerpać później dochód - takie jest prawo rynku ( coś o tym wiem - prowadzę firemkę). Jeżeli liczy na "własny" meteoryt - też musi zainwestować , by móc później obwieścić światu : Ja jestem znalazcą .
Dziwią mnie tutaj sprzeczki typu "ja mam rację- wy nie " .
Chcę znać prawdę - BADAM . Nie wykłócam się , tylko BADAM . I tak powinno być ( oczywiście to jest moje zdanie ) . Czy tymi utarczkami ktoś cokolwiek osiągnął ? Chyba tylko rozłam w i tak małym gronie ...
Przytoczyłeś kilka razy atmosferę na innym forum.... macie tam wielkiego farta.
Naprawdę WIELKIEGO!
Ostatnio edytowano N cze 10, 2012 12:07 am przez gural100, łącznie edytowano 1 raz
Ktoś przychodzi, chwali Cię, a Ty czujesz się jak młody Bóg. Zaraz potem przychodzi ktoś inny, zwymyśla Ci a Ty czujesz się podle. Nikomu nie daj się nabrać.
zapraszam
http://meteoryty.npx.pl
http://www.facebook.com/piotr.gural?ref=tn_tnmn
zapraszam
http://meteoryty.npx.pl
http://www.facebook.com/piotr.gural?ref=tn_tnmn
-
gural100 - meteorytoman
Chyba, że Jacek wreszcie nie wytrzyma tego fetoru i przewietrzy shermana i jego klony na zawsze
Nie mam i nigdy nie miałem klona na meteorytomanii!
Wydaje mi się ze Pan Jacek bez problemu może to sprawdzić
NA meteorytomanii cały czas jest przynajmniej jeden sfiksowany chory, niepanujący nad swoimi zwieraczami
Z moimi zwieraczami wszystko w porządku ale widz że tobie popuściło, ja panuje nad wszystkim wiem że dla was lepiej abym milczał i przyjmował porażki z uśmiechem lecz musiał bym wtedy udawać.
Przez rozprowadzający się od niego smród sporo wartościowych ludzi przestało aktywnie uczestniczyć w tworzenuiu naszego forum.
A nie pomyślałeś że może po prostu nie chcą brać udziału w tym procederze który tu kwitnie, bo mają w sobie trochę człowieczeństwa.
Można to rozważyć na różne sposoby tobie odpowiada akurat ten który opisałeś.
-
sherman - meteorytoman
tin napisał(a):sherman napisał(a):Oki. znikam i już mnie niema.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czasem bywa tak że pojawiam się i znikam.

I dodam jeszcze że może ktoś zastanawia sie dlaczego u nas bada się tylko zdechłe żaby?
Bo żywej nie potrafił by złapać

-
sherman - meteorytoman
Sherman ,jak będę miał jakis kamień podobny do meteorytu to też pójdzie oferta do portali ,kup ,sprzedaj,można powiedzieć zarzucimy świat ''meteorytami'' za tanią kasę ,dobry pomysł miałeś , a tak na prawdę kibicuje Tobie Sherman życzę zwycięstwa
- rolnik
- meteorytoman
Nie wiem Gural co ty wachasz ale przestan piszez jak dzieciak na scianie w kiblu . Mylisz mnie nie wiem z kim ,pisz na temat a nie o wentylatorach
- terta
Szkoda Jacku , że nie masz weny , żeby ---- wypieprzyć wszelkich oszołomów z Forum- może nabrałoby trochę na powadze i nabrałoby trochę profesjonalizmu !!!
Jak na razie widzę schyłek Forum i zastanawiam się , żeby sobie to odpuścić w 100%
Pozdrawiam !
Meteoriticon
Jak na razie widzę schyłek Forum i zastanawiam się , żeby sobie to odpuścić w 100%
Pozdrawiam !
Meteoriticon
-
Meteoriticon - meteorytoman
WMakocki napisał(a):Panie Jacku już jest od dawna i ma się dobrze.Np
beforeitsnews.com/.../Lunar_Meteorites_Are_Rar
WJM
Lunar Meteorites Are Rare Because Of Conspiracy
Wrócę do poruszonej tu i wykpionej teorii spiskowej. Moim zdaniem jest coś na rzeczy, aby być podejrzliwym w zachowaniu ludzi /decydentów/ w/s uznania, lub nie uznania trudnych meteorytów. Z powodu...? - może chodzi o to o czym wszyscy wiedzą, może obawa o podważenie świętych doktryn (zaszczytów) ich twórców? Co myśleć np. o sytuacji, kiedy skład chemiczny /mineralogiczny/ wysłanego kamyka jest identyczny do kamienia z księżyca /bazaltu/, zupełnie odmienny od ziemskiego /K i Na dziesięciokrotnie niższy niż w ziemskim, tytanu prawie 15 krotnie wyższy od ziemskiego, i po ponagleniu otrzymuje się zdawkową odpowiedź negatywną. Nie przesądzam sprawy, ale nieraz mnie to zastanawia. Ciekawe, że nie ma problemów z chondrytami, czy katalogowymi żelaznymi. I chyba nie tylko chodzi o względną łatwość w ich identyfikacji i klasyfikacji, ale i o to, że tu nie da się po prostu nic "pokombinować". Tu są adresy do stron z ciekawymi informacjami na ten temat - wiarygodności tego nie weryfikowałem, żeby była jasność. (nie najlepiej działa tłumacz).

http://www.bccmeteorites.com/index.html
http://www.bccmeteorites.com/misconduct-planetary.html
http://www.bccmeteorites.com/page4.html
Ostatnio edytowano Cz cze 07, 2012 5:36 pm przez lejkers, łącznie edytowano 2 razy
"Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie..." - Alchemik, Paulo Coelho
-
lejkers - meteorytoman
Terta. Nie wiem Gural co ty wąchasz ale przestań piszesz jak dzieciak na ścianie w kiblu . Mylisz mnie nie wiem z kim ,pisz na temat a nie o wentylatorach
Terta a ty co się wpier...??? Nie zauważyłeś że ta dyskusja ciebie nie dotyczy?!

Przez twoją nic nie wnoszącą ciekawość niektórym tu na forum skoczyła adrenalina oraz podejrzliwość co do niektórych użytkowników

Z postu Empiryka. *Moją pasją były są i będą zagadki a nie meteoryty*
Wiesz co Empiryk ty już lepiej nie wąchaj bo ty i tak masz problemy z panowaniem nad emocjami...

Zainteresowanie jest na pewno ogromne tylko ludzie są w strchu co cokolwiek napisać ja jestem bardzo ciekawy jak się potoczy ta sprawa dalej
Nie ma to tamto. Moim zdaniem Pan Jacek zweryfikuje spr, po czym Zrobi tu małą selekcję

Pozdrawiam.
-
technik176 - meteoryt
Fiołkami to tu nie pachnie!Każdego oszusta czuć skunksem ale to chyba nie na temat? Pora zmienić kamień.WJM
Szukaj a znajdziesz! W.J.Makocki
-
WMakocki - meteorytoman