Ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi kieruję więc pytanie ponownie do tin oraz J. Drążkowskiego :
dlaczego zatajono przed uczestnikami forum podaną przeze mnie wiadomość zawierającą informację o gęstości Allendopodobnego ?
Tu ! Na forum zainteresowane osoby wymieniają , dzielą się wrażeniami , doświadczeniem , spostrzeżeniami związanymi z wykonywaniem poszukiwań i ewentualnie wiedzą o swoich znaleziskach , o tym co do tej pory własnym amatorskim " przemysłem "

udało się ustalić oraz szlaki , ścieżki które przez czas jakiś ( lata ! ) wydeptano tam

i tu

w poszukiwaniu prawdy . Więc wszystkie posty nie związane z tematyką forum pozostają tzw . szumem medialnym albo jak kto woli czarnym PI ER i nie powinny absolutnie mieć miejsca . Tymczasem sfrustrowany tin , Meteoritikon których przerasta problematyka związana z poszukiwaniami nowych znalezisk na terenie naszego kraju wyładowują cały bagaż kompleksów dowartościowując swoje ego . Przydałaby się kanapa u dobrego psychoanalityka

. Zła krew zalewa obu z powodu ...? samodzielności niżej podpisanego ..?. Wiele związanych z tematyką pytań znajduje po pewnym czasie odpowiedź bez nadzwyczajnego wysiłku !

wystarczy tylko chcieć . Zajadłość w tępieniu samodzielności oznacza strach przed przed prawdą .
T * A * A * A * A * K ..! ..
Prawda jest
T * O * K * S * Y * C * Z * N * A ..!..
St. Claus

kiedyś wszyscy będziemy meteorytami .